Oldal kiválasztása

Mivel foglalkozunk

01

Kiadványszerkesztés

Ügyfeleink megbízásból vállaljuk egyedi kiadványok, magazinok szerkesztését. Csapatunk állandó külsős munkatársai, olyan kiadványszerkesztők, újságírók, szerkesztők, akik professzionális módon igazodnak el a kiadványszerkesztés világában. Nagy büszkeség számunkra, hogy 2021-ben a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. megbízásából készített kiadványunk, a hi! magazin, Városmarketing Gyémánt Díjat kapott!

02

Médiatervezés

Vállaljuk éves vagy projekt alapú médiakampányok tervezését, kivitelezését: a médiaterv összeállításától, egészen a megjelenésig. A médiamix kialakítása során maximálisan figyelembe vesszük a megbízó igényeit, preferenciáit és anyagi erőforrásait.

03

PR kampányok, sajtóesemények

Az élményalapú megközelítésben hiszünk. PR kampányaink és sajtóeseményeink megszervezésénél mindig arra törekszünk, hogy a sajtó számára releváns és jól felhasználható témát adjunk.

04

Közösségi média és influencer kampányok

Stratégiától a tartalomszolgáltatásig, valamennyi közösségi felületen, akár több nyelven is.

05

Egyedi digitális megoldások

Turisztikai partnereinknek dolgoztuk ki a kirakom App-ot, mely hazánk első interaktív élmény applikációja. Vállalunk továbbá egyedi applikációk fejlesztését is.

06

Nemzetközi kampányok szervezése

Az alábbi célpiacokra vállaljuk egyedi kampányok összeállítását:

Németország, Ausztria, Lengyelország,, UK, Csehszlovákia, Románia, Izrael (opcionális: Qatar, Kuwait, Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emirátusok)

07

Társadalmi ügyek, közösség építés

Hatalmas megtiszteltetés a számunkra, hogy az Aquaworld Resort Budapest Hotel, SPA és Élményfürdővel közösen, 2017-ben elindíthattuk a #kikapcs – Mobil OFF, Élmény ON mozgalmat, melyhez a későbbiekben számos turisztikai desztináció és szolgáltató csatlakozott. Mára a mozgalomból civil szervezet lett, amely kiemelen foglalkozik a digitális jóllét és a minőségi időtöltés fontosságával.

Kezdjünk bele valami újba!
ismerjük meg egymást!

Ha vállalkozásának szüksége lenne egy kis lendületre, új nézőpontra és közös gondolkodásra, keressen minket bizalommal!